Tijdens deze workshop leer je alles over het opstellen van jouw perfecte online dating profiel!

Het lijkt zo makkelijk: even een leuk stukje tekst over jezelf schrijven waarin jij helemaal tot je recht komt, een aantal foto’s erbij en klaar! Helaas.. voor de meesten van ons gaat dit niet zo makkelijk. Iets over jezelf bedenken is één ding, maar dan moet het ook nog leuk geschreven zijn. Het moet zo geschreven zijn dat het anderen aanspreekt en dat het leidt tot geweldige reacties.

Daarnaast is het toch een vorm van jezelf verkopen. Niet iedereen is daar erg bedreven is. En wat nou, als jouw hobby breien is, of lezen, gamen of auto’s. Waarschijnlijk niet de dingen die lezers van jouw profiel helemaal hoteldebotel maken. Hoe ga jij dan jouw profiel schrijven, zodat jij anderen toch hoteldebotel maakt?

Behalve jouw profieltekst en foto’s maak je bij de meeste online datingsites ook een test. Op basis van de resultaten van deze tests krijg jij vervolgens kandidaten in jouw mailbox. Niet geheel onbelangrijk dus, die test. Maar wat weet jij eigenlijk van die test af? En hoe gaat dat ‘matchen’ vervolgens in zijn werk?

Bovenstaande zaken komen tijdens deze 2 uur durende workshop aan bod. We zijn met een klein en vertrouwd groepje en voor alle deelnemers is persoonlijke aandacht en tijd.

Wat komt er tijdens de workshop voorbij?

  • De kenmerken van een goed profiel
  • Zelfinzicht
  • Schrijftips
  • Uitleg en informatie over de psychologische tests

 

Voor wie? Voor iedereen die serieus is in zijn of haar zoektocht naar de ideale partner

Wanneer? Woensdag 23 maart van 19.00 tot 21.00

Waar? Vondellaan 78 te Utrecht (goed te bereiken met het OV en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur)

Kosten? De kosten voor de workshop zijn 30 euro (incl. BTW).

Schrijf je in!

Hier alvast enkele tips voor het opstellen van een goed online dating profiel!