Samen starten wij het avontuur om jouw ideale partner te vinden. Een ontdekkingstocht waarin wij samen gaan uitvinden wie jij zoekt, wat voor jou belangrijk is in een relatie en wat jouw verwachtingen zijn. De basis van deze ontdekkingstocht is een duidelijk zelfbeeld, inzicht in de dingen die jou uniek maken en inzicht in de dingen die jij te bieden hebt in een relatie.

Informatie over hoe het komt dat jij tot nu toe nog niet jouw partner hebt gevonden, is ook belangrijk. Echter, de focus ligt op dat wat jij wel wilt en zoekt. Al deze informatie gaat jou helpen in jouw zoektocht en tijdens het daten.

If you want to be happy, be – Leo Tolstoy

Hoe snel jij jouw partner gaat vinden, is vooraf moeilijk te bepalen. Jij geeft zelf aan hoeveel tijd en energie je in de zoektocht kan steken. Dit bepaalt vervolgens ons tempo en wij stemmen de coaching hierop af. Naast de coaching – en de inzichten die hieruit komen – geef ik jou ook tips & adviezen over dating, jouw dating profiel, welke foto’s geschikt zijn, enzovoorts. Mocht jij hier behoefte aan hebben, dan kunnen wij samen jouw online dating profiel opstellen.

Werkwijze

We beginnen met een introductiegesprek. Hierin bespreken we onze verwachtingen en bepaal jij of ik de persoon ben die jou kan ondersteunen. Mocht dit het geval zijn, dan plannen wij een aantal vervolggesprekken en tijdens deze gesprekken gaan wij op ontdekkingstocht.

Zodra onze ontdekkingstocht vorm begint te krijgen, zullen wij bespreken ‘hoe’ jij het daten aan kunt pakken. Wil jij online daten? Zo ja, dan kunnen wij samen bepalen welke site het beste aansluit. Wil jij je omgeving inzetten? Dan kunnen wij samen bepalen hoe jij dit het beste kunt doen.

Tijdens het daten zal ik je begeleiden en tips & adviezen geven over daten. Ook kan ik dan je klankbord zijn in geval van twijfel en onzekerheid.

Het tarief voor een individueel coachingsgesprek is 70 euro (incl. BTW)

Een gesprek duurt gemiddeld een uur en na elk gesprek ontvang je van mij een opdracht of meerdere opdrachten om thuis uit te voeren. Als je wilt kan je voorafgaand aan je gesprek de uitwerking alvast aan mij mailen.

Het belangrijkste voor mij is dat jij jouw partner & geluk vindt!