Een profiel check is onderdeel van de coaching. Op basis van onze sessies stellen wij samen een perfect profiel voor jou op. Je online dating profiel is je eerste indruk en we weten allemaal dat deze erg belangrijk is. En we moeten niet vergeten dat mensen in slechts enkele seconden een eerste indruk vormen. So make it count!

Aangezien wij zo snel een eerste indruk, en dus oordeel vormen, is het belangrijk om meteen goed voor de dag te komen. Als je aan het daten bent via Tinder, dan is dit natuurlijk helemaal belangrijk. Ook al is jouw eerste indruk niet meer dan een paar foto’s. Zorg er dan in ieder geval voor dat jouw foto’s het juiste beeld geven van jou. En nee, dan bedoel ik niet een paar selfies 😉

Voor andere dating sites komt er iets meer kijken bij je profiel. Naast goede foto’s is het belangrijk om een goed en sprekend profiel te hebben. Een profiel dat weergeeft wie jij bent, dat personen aanspreekt die jij wilt aanspreken en dat de kansen op het vinden van de juiste match vergroot. Vanuit de psychologie zijn hierover verschillende nuttige dingen te zeggen. Volg één van de workshops om meer inzicht te krijgen, lees de blogs hierover of plan een afspraak!

workshops blogs maak een afspraak